Alzira reconeix el rendiment acadèmic de 140 estudiants

0
301
Alumnes guardonats que destacaren pel seu elevat rendiment acadèmic
La professora Pura Santacreu amb l’alcalde Diego Gómez i la regidora d’Educació Maria Calvo

Al voltant de 140 estudiants dels centres de Primària i Secundària d’Alzira han rebut esta vesprada, de mans de les autoritats locals, un diploma acreditatiu per reconèixer el seu elevat rendiment acadèmic durant el passat curs escolar.

També ha estat reconegut l’estudiant amb més edat, Juan Costa, que aprovà l’ESO, als seus 74 anys, a l’Escola Permanent d’Adults, Enric Valor i finalment el consistori ha premiat la trajectòria i la dedicació a l’alumnat alzireny de la professora de Valencià, Pura Santacreu.

A l’acte ha assistit l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la regidora d’Educació Maria Calvo, així com membres de tots els grups municipals de la corporació, junt a centenars d’alumnes, mestres, mares i pares que han plenat el Gran Teatre de gom a gom