La Fira Alzira Oberta incrementa la superfície i els expositors

0
180
Ubicació de les tres zones de la fira

La XI Fira Comercial Alzira Oberta comptarà amb un total de 73 expositors, dels que 49 són comerços, 13 fomen part de la mostra de la Tapa i 11 constituixen la fira de l’Automòbil.

La fira, que obrirà el pròxim divendres dia 18 i es tancarà la niut diumenge dia 20, ocuparà més superfície que mai al centre de la ciutat, des de la Plaça de la Generalitat, a l’avda de la Hispanitat, passant per l’avda Sants Patrons i la Plaça del Regne.

Al voltant de la mostra, l’Ajuntament i l’Associació Empresarial han organitzat distintes activitats, com un gran exposició de 100 vehicles clàssics procedents de tota la Comunitat Valenciana, animació infantil, un progrma especial d’Alzira Ràdio, Foto 3D i la Nit Oberta de Shopping, prevista per al divendres des de les 19h a les 00:00 hores.

https://bit.ly/2VP2Pqb

#Alzira #Comerç #Fira #Tapa #Automòbil Ajuntament d’Alzira