Isabel Laso i Mar Gimeno agafen el testic de Mª Carmen i Nerea en Camí Nou

0
448

Acte de Nomenament i Despedida a la Falla Camí Nou.

El passat divendres,  la Falla Camí Nou celebrà el tradicional Acte de Despedida dels Representants de les Falles 2019 i el posterior Nomenament dels Representants per a les Falles 2020. Va ser un Acte molt emotiu en el qual, la Fallera Mª Carmen Mazo  Cardona i els xiquets Nerea Pascual Martínez i Adrian Albentosa Mazo , es van acomiadar de tota la Comisió, rebent un quadre en record del seu regnat.

Seguidament, es van nomenar  Falleres Majors per al exercici 2019-2020 a les Falleres Isabel Lasso Martínez  i Mar Gimeno Blázquez  com Fallera Major i Fallera Major Infantil, i a Fran Camarena Ferrer com a President Infantil de la mateixa, tots tres fallers de bressol de Camí Nou.