Fi de la Fam de Sueca fa el millor putxero i Juan XXIII de Benifaió el postre de kaki més bo

0
67
Els guanyadors amb l'alcalde de l'Alcúdia Andreu Salom
El restaurant Fi de la Fam de Sueca guanyador del concurs de Putxero
El restaurador de Benifaió que ha elaborat el millor postre de Kaki
El restaurant Juan XXIII de Benifaió ha fet el millor postre de Kaki del concurs
  • El segon ha sigut per a Juan Veintitrés, de Benfaió, i el tercer per a Picanterra, de Cullera
  • El restaurant Juan Veintitrés ha aconseguit també el primer premi del les postres fetes amb Kaki de la Ribera

El número total de restaurants presentats ha sigut de 17. A les 11 del matí  s’ha constituït el Jurat, format per restauradors de prestigi, com ara Núria Sanz, propietara de l’arrosseria l’Estibador, al Saler, que ha exercit de presidenta; Fausto Clemente, representant Salones Siglo XXI, la sala que ens acull des del primer dia del concurs; Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia; Ulises Menezo i Edu Espejo, propietari i cap de cuina dels restaurants Hoono i Tastem, de València; el mestre arrosser Juan Carlos Galbis i Els flamants guanyadors de l’any passat, Maite Navarro i Vicente Navarro del restaurant Casa Granero, de Serra. També hem comptat amb el xarcuter Richard Briz i el regidor de fira Gastronòmica Rubén Grau.

La resolució s’ha donat a conéixer a les postres del dinar del lliurament de premis, davant unes dues-centes persones, entre restauradors, periodistes i membres de les principals associacions del poble. Els premis del 12é Concurs han sigut:

PREMIS POSTRES AMB KAKI DE LA RIBERA

1r Premi: Restaurant Juan Veintitrés, de Benifaio (tel: 96 178 45 75 i 609 43 51 05)

2n Premi: Restaurant Miguel y Juani, de l’Alcúdia

3r Premi: Restaurant Bon Estar, de València

 

PREMIS PUTXERO VALENCIÀ

1r Premi: Restaurant La fi de la fam, de Sueca (tel: 615 33 47 02)

2n Premi: Restaurant Juan Veintitrés, de Benifaió

3r Premi: Restaurant Picanterra, de  Cullera