Khaid El Hassouf i Victor Martinez guanyadors de la Mitja Marató i del 10 K d’Alzira

0
445
Khaid El Assouf guanyador de la Mitja Marató
Victor Martinez guanyador de la 10K
Un miler de corredors han participat entre les dos competicions

El corredor marroquí de la Caixa Rural Algemesí Khaid El Hassouf, ha guanyat hui amb total autoritat la Mitha Marató d’Alzira. En segon lloc s’ha classificat l’atleta de l’Anitin Team, Erik Merino, mentre el tercer classificat ha estat l’independent d’Alzira, David Blay.

Pel que fa a la cursa del 10K, el primer classificat ha sigut Victor Merino, de l’Anitin Team, el segon, Vicente Torres, del Guadassuar Maskokotas i tercer, el corredor alzireny del Mediterranean Valnea, José Atº Marin Gay.

Al voltant d’un miler de corredors han participat entre les dos carreres organitzades pel Club Atletisme Alzira en una matinal de gran ambient esportiu a la que han assistit l’alcalde Diego Gómez, el regidor d’Esports, Fernando Pascual així com altres membres de la corporació municipal.