Carcaixent ret homenatge a Paulino Peris en el 9 d’Octubre

0
397
  • L’alcalde Paco Salom lliurant el títol a Paulino Peris

    Este matí s’ha celebrat la processó cívica i acte institucional del 9 d’Octubre al que s’han volgut sumar diverses entitats i associacions de Carcaixent. Durant l’acte se li ha lliurat a Paulino Peris Guerola el títol de fill predilecte de la Ciutat de Carcaixent qui ha agraït el reconeixement i l’estima mostrada per el nombrós públic assistent.Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha posat punt i final a les celebracions en un discurs en el que ha animat a aprofitar dies com el de hui i l’exemple de Paulino Peris, per enfortir-nos socialment i canviar la tendència autodestructiva en la que se sol caure de critica fàcil.

  • També ha posat de relleu la necessitat de reconèixer els mèrits dels nostres conciutadans i conciutadanes i enfortir nos com a poble.