Alzira paralitza la subvenció al Consell de la Joventut davant la presentació de factures impagades

0
570
Amparo Heidi Camarasa president del Consell Local de la Joventut

El Consell Local de la Joventut d’Alzira deu de varies factures pendents. un total de 207 euros a establiments comercials i entitats locals que va donar per pagades durant l’anterior legislatura.  Les factures, pel moment impagades, serviren per a justificar, junt a altres, la subvenció anual de 6.500 euros que rep este consell de l’Ajuntament.

Les irregularitats s’han destapat arran els queixes que arribaren a la nova regidora de Joventut, Letícia Piquer, poc després de pendre posessió del seu càrrec a mitjans del passat mes de juny.

Requeriment

Piquer s’ha reunit un parell de vegades amb la presidenta, Amparo Heidi Camarasa, que va resultar elegida, en les últimes eleccions municipals, regidora de La Barraca d’Aigües Vives, pel PP. El pròxim dilluns dia 14, finalitzarà el termini que li ha concedit la regidora, mitjançant un requeriment per escrit, perquè resolga les irregularitats detectades, després que Camarasa li comentara que estava disposada «a fer, fins i tot, els pagaments de la seua butxaca».

Tolerància zero

La regidora de Joventut ha manifestat a Riberaexpress que «la subvenció d’enguany ha quedat paralitzada fins que els proveïdros del consell cobren els factures». Leticia Piquer ha afegit que «des de l’Ajuntament hi ha una tolerància zero cap el mal ús dels dienrs dels alzirenys».

A la titular d’este departament municipal li havien arribat queixes per part d’alguna de les 14 entitats que conformen el CLJ, en el sentit que «funciona com un xiringuito del PP», mentre altres associacions «troben entrebancs per formar part d’ell o bé algunes de les que estan dins són ningunejades». Piquer ha lamentat este comportament donat que hi han entitats que «tenen una barbaritat d’idees que no pode dur a terme».

I a més considera que «és una pena que es faça un ús partidista, quan ha de primer la diversitat al sí del Consell de la Joventut».