Alba Carrió i Clàudia Dolz ja tenen els seus pasdobles

0
463

Al Gran Teatre de Alzira va tindre lloc ahir 8 d’octubre el Concert Commemoratiu amb motiu del dia de la Comunitat Valenciana, la 19na edició del concurs de pasdobles fallers organitzat per la Societat Musical d’Alzira i al que han assistit les FFMM d’Alzira Mercedes Bohigues i Inés Brines i les seues Corts d’Honor i les FFMM electes per al 2020 Alba Carrió i Clàudia Dolz i les seues Corts d’Honor acompanyades del President de la Junta Local Fallera Jaume Bohigues i la pràctica totalitat de la seua Executiva a més de l’alcalde de la nostra ciutat Diego Gómez, el Regidor de Festes Xavi Pérez junt a altres membres de la corporació municipal, entitats locals civils i religioses.

La música i les falles unides aquesta nit una vegada més per a donar com a resultat els pasdobles que portaran els noms de les FFMM de 2020 Clàudia Dolz que ha concursat amb el lema » Alzira Fallera» de Frank J. Cogollos Martínez i de Alba Carrió, que ha concursat amb el lema «Jazira» de Josep Domènech Cano Gracià. Una gran velada sense dubte la viscuda anit al Gran teatre de la mà del director de la Societat Musical d’Alzira Mikael Celda González.