Carcaixent renova el conveni amb ASSECA

0
236
La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç subvenciona l’associació empresarial de Carcaixent ASSECA amb 4.500€

Ahir es va signar el conveni anual entre l’Ajuntament de Carcaixent i l’Associació d’Empresaris de Carcaixent, ASSECA per tal de subvencionar les activitats de foment del comerç local que realitza esta entitat de forma habitual. Un dels punts que regula el conveni és la quantia anual que rep per part del consistori que, per al present any, és de 4.500€.

L’Ajuntament de Carcaixent treballa dia a dia, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç en fomentar el comerç de la nostra ciutat. Per a la Regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Sara Diertés indispensable la col·laboració amb totes les entitats que treballen pel nostre comerç. El comerç local es una font d’economia i treball per a tots els veïns i veïnes i totes les accions que el promocionen, han de rebre el suport de l’Ajuntament”.

La signatura del conveni s’emmarca dins els convenis anuals que el consistori signa amb els col·lectius de la localitat. Així, com figura en el conveni, l’Ajuntament de Carcaixent té, entre els seus objectius, el de promoure, impulsar i fomentar que des de la iniciativa privada i des de les associacions locals es mamprenga la realització d’activitats d’interès públic, comú i general, ja siga amb el manteniment d’activitats que ja es duien a terme anteriorment i han esdevingut tradicions molt arrelades, ja siga amb l’organització d’activitats de nova creació.