El bou acribillat a trets a Algemesí va trencar tres vèrtebres a Saül durant la fugida

0
282
Saül en la seua habitació de l'Hospital de la Ribera esperant ser intervingut. Imatge: PACMA

Tres vèrtebres trencades i un mínim de sis mesos de rehabilitació foren les conseqüències per a Saúl després de ser atropella en un carrer d’Algemesí pel bou de lidia que va escapar, junt altre manso, de la plaça de bous durant la pasada Setmana Taurina.

Defendre els animals

Saül compta en el vídeo que ha gravat PACMA que serà intervingut el pròxim dimarts per a ficar-li «pròtesi i plaques de titani en les vèrtebres 2ª, 4ª i 7ª», però tot i això el qué «més em dol són els 29 trets que li pegaren quan podien haver-li sumistrat un tranquilitzant». I afegix «njo és just, nosaltres tenm que defendre els animals, perquè ells no poden», assegura.