L’Alzira acaba amb el malefici de Venècia al derrotar al Villarreal C (2-1)

0
236
Isaac tapat per un defensa groguet en la cabotada que ha valgut tres punts i una important victòria

La UD Alzira ha aconseguit una brillant, justa i treballada victòria davant el Villarreal C (2-1) esta vesprada trencant el malefici de l’estadi municipal de Venècia on fa alguns anys que no guanyava en partit de competició.

Una victòria important que porta premi donat que els blaugranes pugen al segon lloc de la classificació, compartit amb l’Ilicitano, superant als conjunt groguet que sumava dos punts més abans d’esta jornada.

S’avançà en el marcador Sergio Boix en el minut 18, igualaren els castellonencs en el 37 mitjançant Ahn i ja en el 75 una treta des del cantó perfecta d’Edu Alberola al cor de l’àrea, la rematava impecablement de cap Isaac, que superava en el salt a tota la defensa grogueta. Deliri del públic que ha animat al seu equip durant tot l’encontre i que li tributava una sonora ovació al final del partit.

L’únic punt negre ha estat l’expulsió de Sergio Boix en el minut 84 per doble targeta groga, que es perdrà l’enfrontament de la pròxima jornada a Xàtiva davant l’Olímpic.