Carmen Sanchis i Triana Miquel nomenades falleres majors de Plaça Malva

  0
  68

  Carmen Sanchis Castillo i Triana Miquel Llopis han sigut nomenades Falleres Majors 2020 de la falla Plaça Malva d’Alzira

  Estaran acompanyades en els seus càrrecs pels presidents Enrique Furió Orba i Pablo Acosta Sanchis

  Este cap de setmana va tindre lloc l’acte de nomenament de les Falleres Majors i president infantil de la falla Plaça Malva per a l’exercici 2019 – 2020, recaient les distincions en la senyoreta Carmen Sanchis Castillo i la xiqueta Triana Miquel Llopis.

  L’acte començà recollint a les noves Falleres Majors, amb tabal i dolçaina, en els seus domicilis particulars per a després, en el casal de la falla, davant de familiars i fallers, dur-se a terme l’acte protocol·lari, presidit en tot moment per Enrique Furió Orba i Pablo Acosta Sanchis, presidents de la comissió.

  Rosi Martin, secretaria de la falla, fou la conductora per a llegir les actes i donar testimoni dels nomenaments. Tant als presidents com a les Falleres Majors, els  van ser imposades les insígnies d’or de la falla.

  En finalitzar l’acte, els familiars de les falleres majors i del president infantil oferiren a tots els assistents un vi d’honor.

  Falla Plaça Malva