Els feligresos de Sant Joan i Sants Patrons d’Alzira obligats a emigrar temporalment

0
267
El temple de Sants Patrons este matí
Sant Joan amb les portes tancades
Javier Oriola durant una benedicció dels animals per Sant Antoni

El fins ara titular de les parròquies de Sant Joan Baptista i de Sants Patrons d’Alzira, Javier Joaquin Oriola Micó, s’acomiadava el passat diumenge dels seus feligresos en ser destinat a Mislata. I ahí començava el calvari per als seus parroquians que fins el pròxim diumenge dia 13 es voran obligats a emigrar a altres esglèsies per al d’assistir als habituals cultes catòlics, donat que fins eixe dia no arribarà el corresponent sustitut.

A les portes de Sants Patrons hi ha un avís que indica l’auséncia de misses fins el proper dissabte en que indica hi haurà missa a les 20 hores en Sant Joan i el diumenge a les 11 hores en la parròquia del barri de les Basses.

I la pròxima setmana estarà totalment tancada fins el diumenge en què pendrà possessió de la parròquia el nou pàrroc, concretament en la missa de les 12 h, tot i ser festius el 9 i el 12 d’octubre.

En canvi a la porta de Sant Joan sols figurava este matí l’horari de misses de totes les parròquis alzirenyes i cap avís sobre el tancament provisional del temple.

Així les queixes no s’han fet esperar davant la falta de previsió, qüestió que no havia ocorregut altres vegades quan el cura ausent era sustituït per altre d’una parròquia veïna.

Així els veïns i veïnes d’estes dos parròquies no podran ni morir-se ni ser batejats fins el 13 d’octubre dia previst perquè Sant Joan i Sants Patrons recuperen la normalitat.