Dades definitives per a les presentacions de les falleres majors d’Alzira

0
295
Les falleres majors d'Alzira Alba Carrió i Cl'audia López junt a membres de la JLF

Després de la reunió extraordinària celebrada ahir en la seu de la Junta Local Fallera d’Alzira, l’assemblea de presidents va acceptar la proposta de l’Ajuntament de realitzar l’acte de Presentació i Exaltació de la Fallera Major Infantil d’Alzira 2020, Clàudia Dolz, el pròxim diumenge 3 de novembre a les 12 hores al Gran Teatre d’Alzira per ser la millor opció evitant divendres 7 per ser laborable i diumenge 10 per ser les eleccions.

La Presentació i Exaltació de la Fallera Major d’Alzira, Regina de les Festes patronals i Clavariessa Major de Sant Josep, Alba Carrió, es manté, com estava previst per al dissabte dia 9 a les 19 hores al Gran Teatre d’Alzira.