Les eleccions obliguen a modificar les presentacions de les falleres majors d’Alzira

0
355

La falta d’acord de les forces polítiques parlamentàries amb la convocatòria d’unes noves eleccions per al 10 de novembre, afecta a les previsions de la JLF d’Alzira per a celebrar els actes de presentació de les falleres majors, així com de la programació cultural prevista.

La presentació de Clàudia Dolz, estava prevista per al migdia del 10N en el Gran Teatre, però la jornada electoral deixe mateix diumenge fa que tinga que canviar-se a una nova data. Sembla que podrà celebrar-se el cap de setmana anterior, però que caldrà modificar la programació cultural prevista.

La presentació d’Alba Carrió es mantindrà per a la nit del dissabte 9 de novembre, jornada de reflexió prèvia a la convocatòria electoral.

Mentre la gala dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira del 8 de novembre coincidirà amb la nit que es tanca una campanya reduïda a 8 dies.