El ponent dispararà de nou les màximes fins els 36º

0
272

Demà dimarts farà un dia de ponent… i de temperatures que de nou tornaran a disparar-se, especialment per les comarques litorals i pre-litorals de la província de València i Alacant (a Castelló el mercuri no pujarà tant i es situarà en valors semblants als de hui o un poc més alts).

Per tant, la calor que no ens abandona i demà serà de nou la protagonista i tema de conversa obligada al carrer. De fet, el mercuri es situarà per damunt dels 30ºC en la zona que hem comentat i les màximes rondaran els 35º i 36ºC en les zones més càlides habituals.

D’altra banda, començarem la jornada amb alguns núvols baixos matinals i bancs de boira (es retiraran molt ràpidament amb el calentament diurn), i de vesprada ens passarà una xicoteta vaguada que afavorirà el creixement de núvols d’evolució que podrien deixar caure algun ruixat per l’interior de Castelló. Res destacable.

Inforatge