Corbera i la Diputació impulsen la restauració del castell

0
233
El diputat de Patrimoni Andru Salom amb l'alcalde i regidors de Corbera

El diputat de Patrimoni es reuneix amb l’alcalde de Corbera per a abordar assumptes relacionats amb les obres al castell

 

El diputat provincial de Patrimoni, Manteniment i Projectes, Andreu Salom, s’ha reunit este dijous en la corporació provincial amb l’alcalde de Corbera, Vicent Marrades, per a abordar assumptes relacionats amb les obres de consolidació i restauració del castell, una fortalesa del segle XI propietat de la Diputació. La corporació ja ha dut a terme diferents tasques de manteniment al castell, la més recent la que va finalitzar aquest mateix any i que va modificar els escolaments per a evitar que es produïren danys materials a causa de les pluges.

En la trobada han participat també, a més de tècnics de l’àrea de Patrimoni, el regidor d’Urbanisme de Corbera i anterior alcalde, Jordi Vicedo, i la diputada Mentxu Balaguer.