Diego Gómez serà el vicepresident de la FVMP

0
201
Diego Gómez durant una sessió plenària

La coalició Compromís ha decidit proposar a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, com a vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Provìncies (FVMP) en l’assemblea convocada per al pròxim divendres 4 d’octubre. Per al càrrec de president de la FVMP el PSPV poposa de nou a l’alcalde d’Elda Rubén Alfaro.

Defensor del municipalisme

El portaveu de l’executiva local de la coalició valencianista, Vicent Martinez, considera «molt merescut este reconeiximent perquè «ha sigut, junt l’alcalde de València Joan Ribó, l’alcalde de Compromís que millors resultats va obtindres en les últimes municipals» i també perquè «Diego és un gran defensor del municipalisme».

A més, ha resaltat, Martinez «fa una aposta decidida perquè Compromís siga una formació unitària en lloc d’una coalició, en consonància amb el col.lectiu local».

Al’executiva local destaquen també, «l’esforç molt gran que Diego Gómez està fent pr ficar a Alzira en el mapa».

Gómez, membre de Gent de Compromís, va fer unes declaracions molt crítiques davant la «falta de democràcia interna en la coalició», però tot i aixó ha sigut premiat amb la vicepresidència, fet que no ha sentat massa bé en algun sector del Bloc.