Aranda: «M’ha sorprés la gran quantitat de públic i sobre tot el comportament dels espectadors»

0
479
Concert de violí dels artistes de Sentir Estudi Suzuki
El regidor deCultural Alfred Aranda amb dos artistes del festival

Esta nit culmina la quarta edició delfestival Art al Carrer que ha «sorprés» al regidor de Cultura, Alfred Aranda, per «la gran quantitat d’espectadors en tots els espectacles» i «sobre tot pels seu excel.lent comportament, especialment per la reacció dels més menuts».

També li ha agradat «la qualitat dels muntatges», fet que atribuix a l’experiència dels tècnics dels seu departament, Jordi i Óscar, així mateix ha ponderat «la implicació» de les artistes locals, Mai Hidalgo i Empar Piera, junt a la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha.

El responsable de l’àrea cultural d’Alzira subratlla que el festival «és capaç de despertar la sensibilitat artística tant entre els adults com entre els xiquets i xiquetes».

Prestigi i referent

També és mostra «satisfet» per la «notable repercusió que està tenint amb el sector hoteler especialment, fet que potencia l’economia local». Aranda assegura que»amb Art al Carrer, Alzira aconseguix prestigi, s’ha convertit en un festival referent en la comarca».

Està convençit que «la fòrmula de l’anterior regidora, Aida, d’apropar l’art al carrer, funciona», fins el punt que «la gent em demana més dies, més actuacions i espais majors». Però el festival no pot allargar-se fins el diumenge «donat que coincidix amb els festejos de la Mare de Déu del Lluch». Encara que si veu «factible» avançar les activitats al dijous per la vesprada, «amb tallers i jocs populars».

Altre motiu de l’exitós festival és «l’aposta decidida pels artistes alzirenys que estan mostrant un excel.lent nivell». Així Aranda es troba especialment satisfet «per l’excel.lent acollida de l’ull que han pintat a la redona de Sant Judes entre Mai i Empar que està mereixent nombrosos elogis».