Detingut un home en Algemesí conduïnt un vehicle amb 90 kg d’haixix

0
294

La Guàrdia Civil ha detingut en el municipi d’Algemesí a un home com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, després d’intervindre-li a l’interior del vehicle que conduïa 90 quilograms d’haixix durant una inspecció.

Els fets es van produir dimarts passat, dia 24, durant un dispositiu de control del tràfic de drogues a la província de València, i en el marc de l’operació «Chocolatelos», segons ha informat la Guàrdia Civil.

En la inspecció d’un dels vehicles els agents van descobrir 889 pastilles d’haixix, amb un pes de 100 grams cadascuna, a l’interior del maleter i en el seient posterior i van detindre al conductor, un home de 50 anys i de nacionalitat letona per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

La Guàrdia Civil va intervindre també el vehicle i dos telèfons mòbils, i les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira.

EFE