El Concurs d’Indumentaristes d’Alzira queda desert i els trages de les Falleres Majors es faran a Paiporta

0
336
Els trages de l'actual fallera major Mer Bohigues el dia que es donaren a conèixer
El III Concurs d’Indumentaristes de l’exercici 2019- 2020, ha quedat desert en superar el pressupost presentat per dues empreses d’Alzira la quantitat màxima estipulada per les bases reguladores del certamen. iphone 8 case on sales Així el jurat designat per la Junta Local Fallera de la ciutat i l’Ajuntament d’Alzira, cheap iphone 7 case outlet decidiren concertar una reunió amb les dues empreses aspirants a la confecció de la indumentària i la Regidoria de Festes per tal de poder aplegar a un consens.
Davant la falta del mateix i prèvia informació als establiments, s’aplegà a la decisió de barallar altres opcions en empreses fora de la ciutat.
Coneix els indumentaristes de les falleres majors i corts 2020 d’Alzira.
L’indumentarista Ramon Sorni de Paiporta serà enguany el responsable de la confecció dels vestits de les Falleres Majors d’Alzira i les corts d’honor de 2020, cheap iphone xs case que sumen un total de 16 vestits, iphone 7 case outlet uk 14 models del segle XIX i dos del segle XVIII, iphone 8 case for sale més els 16 gipons de mànega llarga.
Vives i Marí serà un any més el proveïdor de les teles per als 16 vestits.
Castillo Cinceladores,