Alzira i Carcaixent estudien el destí de l’antiga carretera CV-41

0
577
Accés a Alzira des de Carcaixent

Es ajuntaments d’Alzira i Carcaixent encarregaran un estudi als tècnics municipals per a decidir quina utilitat li donaran al tram que històricament ha unit les dos poblacions de la comarca en gaudir ara de la seua competència. outlet iphone 7 case L’alcalde alzireny, Diego Gómez, considera que «és una via urbana que caldrà decidir la seua nova funció entre les dos poblacions», arran l’objectiu de l’equip de govern local de «dignificar la zona del pont de Xàtiva i l’accés des de Carcaixent amb una intervenció artística». outlet iphone xr case Dignificació que preten afecte, també, a les obres inacabades del malograt Centre Comercial Vilella. iphone 7 case L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, coincidix amb Gómez en que «en principi cal pacificar el trànsit entre les dos poblacions, garantir la seguretat pera als vianants i per als usuaris de la bicicleta, reduïnt la velocitat, amb semàfors i passos de zebra». outlet iphone 7 case En definitiva el que pretenen els dos alcaldes és donar-li, pel moment «més atractiu amb una actuació més amable per als que no utilitzen el cotxe per a traslladar-se», encara que, pel moment, continuarà la circulació per la carretera en els dos sentits. outlet iphone 8 case L’estudi dels tècnics municipals «decidirà qué fer amb la nova via urbana», que anirà «lligada», segons ha manifestat Salom a Riberaexpress, a la trama de connexions entre les dos ciutats, com l’Avinguda de la Ribera i el futur accés de Carcaixent a l’autovia A-7.