Alzira autoritza de nou les cremes agrícoles

0
305
Horts de cítrics a la vall de la Casella

    Després dels episodis de pluges d’este mes, que han deixat a Alzira al voltant de 100 litres/m2, la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica ha alçat la prohibició de realitzar cremes agrícoles que estava en vigor des del passat 15 de juliol. outlet iphone 8 case   Amb les precaucions que han d’aplicar-se en este tipus de tasques, a partir del pròxim dimarts 1 d’octubre ja es podran realitzar cremes, i des de hui poden de notificar-se presencialment a La Clau o electrònicament.   L’horari de crema permés per a estes tasques serà: quan l’àrea es trobe a menys de 100 metres de zona forestal es pot cremar fins a les 11 del matí. cheap iphone xs case outlet En cas que es trobe a més de 100 metres i fins a 500 metres, fins a les 13.30 hores. iphone 7 case   En tot cas, seguix en vigor la prohibició de realitzar cremes agrícoles quan hi haja avís de preemergència 2 i 3, que coneixem com a taronja i roig. iphone 7 case on sales   El regidor responsable, Pep Carreres, ha indicat: “Este temps més benigne ens permet avançar els terminis respecte a anys anteriors”. cheap iphone 8 case outlet Trituració restes A més, el regidor ha volgut incidir també en la implantació de la trituració de les restes agrícoles en les parcel·les més pròximes al Paratge Natural Municipal de la Murta i la Casella vinculat al Pla de Desenvolupament Rural, subvencionat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. iphone 7 case outlet uk Este programa pilot, en marxa des de l’any passat, s’ha portat a terme conjuntament amb la Cooperativa Alzicoop i ha permés evitar les cremes al llarg de l’any en parcel·les pròximes als nostres paratges naturals municipals. iphone 7 case outlet uk “Volem que es consolide este sistema en els pròxims anys, de manera que evitem este factor de risc en un àmbit tan sensible”, assegura Carreres.