Un artístic ull s’adapta perfectament a una redona d’Alzira

0
377
A l'artística redona encara li falten les últimes pinzellades

Una menuda i anodina redona ubicada en la Plaça Sant Judes d’Alzira, ha reviscolat hui i porta camí de convertir-se en l’estrela, en la més mirada de les nombroses existents a la capital de la comarca. iphone xr case outlet L’artista local Mai Hidalgo, iphone 8 case outlet amb la col.laboració d’Empar Bria, han adaptat un ull a les seues característiques, outlet iphone xs case online que pretenen siga com «una tancada d’ullet, outlet iphone xs case online una mirada cap al pont de Ferro», tan és així que les seues pestanyes «simbolitzen» a la centenària i emblemàtica infraestructura viària. iphone 7 case for sale L’atractiu ull formarà part «d’un conjunt armònic amb el renovat pont de Xàtiva, en utilitzar la mateixa paleta de colors» segons la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha. outlet iphone xs case online Els conductors i vianants alzirenys es sentiran mirats i vigilats, a partir d’ara, per l’artístic ull cada vegada que isquen o entren en l’antiga carretera de Carcaixent, ara reconvertida en una via urbana, iphone 8 case outlet uk que el govern local preten «dignificar».