Art al Carrer convertix Alzira en el centre de totes les mirades

0
479
Presentació d'Alrt al Carrer a la Casa de la Cultura

Els artistes Álvaro Riquelme i Mai Hidalgo junt al regidor de Cultura, Alfred Aranda
Alzira presenta les novetats de la IV edició d’Art al Carrer

  • Enguany també tindrà lloc la tercera edició del JIA, la Jornada d’Il·lustració d’Alzira

La quarta edició d’ART AL CARRER, s’ha presentat hui a la casa de la cultura d’Alzira. Vestits amb els colors del festival, roig i negre, han assistit a l’acte l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda i la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha. A més també han assistit les organitzadores de la tercera Jornada d’il·lustració d’Alzira, JIA 03, Empar Piera i Mai Hidalgo. iphone 7 case for sale   Més de trenta actuacions, 20 il·lustradors i vora 6 transformacions plàstiques que inundaran Alzira de cultura i art el cap de setmana del 27 i 28 de setembre amb Art al Carrer. En la seua quarta edició, este encontre artístic, pressupostat en 30.000 euros, ha ampliat el nombre d’actuacions i l’espai ocupat de la ciutat. Un referent a la comarca En paraules de l’alcalde, “Anem a omplir els carrers d’activitat i diversió per a tots els públics i de forma gratuïta, cosa que beneficiarà també el comerç local, especialment els bars i restaurants de la nostra Ciutat. Este encontre, ja és un referent en la Comarca, com demostra la massiva assistència de visitants en anys anteriors”   Des de l’equip de treball de la regidoria, s’han mostrat orgullosos de seguir amb este projecte artístic que cada any amplia el seu programa i enguany ho fa amb més actuacions musicals, de titelles, espectacles d’animació i molt de circ. iphone xr case for sale A més com a novetat s’afig la Plaça de la Generalitat per a acollir una de les actuacions més espectaculars d’Art al Carrer. Apropar la cultura En paraules del regidor de Cultura, Alfred Aranda, “Es tracta d’una aposta que pretén apropar la cultura al poble i aconseguir que es conega en tots els àmbits artístics. iphone 7 case outlet A més comptem amb la participació d’artistes locals en diversos espectacles de música, dansa i teatre”. iphone xs case outlet uk Aranda ha assegurat que esta quarta edició, «convertirà Alzira en el centre de totes les mirades». cheap iphone xr case online   D’altra banda, per tercera vegada les arts plàstiques seran part de l’encontre amb les jornades d’il·lustració que emplenaran el carrer de les Escoles Pies amb més de vint il·lustradors que treballaran en directe amb obres que després es podran adquirir i que cediran part dels seus beneficis a la Fundació Cepaim. En esta ocasió l’encontre acollirà també activitats relacionades amb el body paint i el body art per fer la ciutadania partícip de les imatges en moviment.   Esta edició d’Art al Carrer que du com a lema conductor les mirades, ja ha començat a emplenar de color la ciutat amb les intervencions artístiques del Pont de Xàtiva i la redona del mateix pont que pretenen ser una vista privilegiada de l’entorn de la ciutat. Colom de la pau L’artista d’esta obra, el Pont de la Natura, Álvaro Javier Riquelme, conegut com a Disneylexya ha explicat l’obra que transformarà l’entrada a la nostra Ciutat. iphone xs case for sale En este sentit l’alcalde d’Alzira ha donat resposta a l’agrupació La Ribera en Bici, que demanaven mantindré dos pintades al pont, el colom de la Pau i la inscripció OTAN NO. “Anem a mantindre la imatge del colom, integrant-la en el mural que s’ha dissenyat, com a element i filosofia de la vida de la ciutat. Així mateix, hem oferit a l’associació altres alternatives per poder realitzar un mural sobre la Pau; També s’instal·larà un panell informatiu amb imatges de com es trobava el barri en 1950 i en 1987” assegura Aranda. Mostra fotogràfica Per altra banda els assistents a la roda de premsa han pogut visitar l’exposició que s’inaugurava ahir “Què férem l’any passat?” a la Casa de la Cultura, i que mostra amb 60 fotografies i objectes allò que es va fer en la passada edició d’Art al Carrer. L’exposició pot visitar-se fins el proper 30 de setembre.