La Policia d’Alzira deté a un jove que amenaça amb un ganivet a la seua parella

0
186
El ganivet incautat al detingut

La matinada de dissabte a diumenge, la Policia Local d’Alzira acudia a un avís del 112, a la plaça Sant Judes d’Alzira. cheap iphone xr case   Quan eren les 5.45 del 22 de setembre, dos agents municipals van comparéixer, on segons un testimoni, un home que portava un ganivet, amenaçava una dona, que resultà ser la seua parella. iphone xr case on sales   En vore els agents, l’home va eixir fugint del lloc i la Policia Local va iniciar una persecució amb vehicles policials, i interceptà finalment el sospitós al carrer Sant Antoni. Durant el trajecte, la policia avisà en repetides ocasions l’home, i li demanà que es detinguera, però este fa cas omís. cheap iphone xs case online En el transcurs de la persecució, l’home amenaçà també l’ex de la seua parella. iphone 8 case on sales   Una vegada va ser interceptat, els agents li ordenaren que soltara el ganivet en repetides ocasions i finalment quan este ho va fer, el detingueren seguint el protocol habitual, i el traslladaren a un centre mèdic, on ella també va haver de ser atesa a causa del seu estat d’ansietat. cheap iphone 7 case outlet En eixe moment, i davant dels agents, l’home va tornar a amenaçar-la. iphone xs case for sale   El detingut, d’origen francés, té 19 anys i és resident a Alzira. cheap iphone 7 case L’arma blanca era un ganivet amb empunyadura negra de 26 cm de llargària.