El conseller Arcadi España en la presentació del Pla de Mobilitat de Carcaixent

0
360
El conseller, amb l'alcalde i el regidor de mobilitat durant la presentació del pla
El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Carcaixent, cheap iphone 8 case outlet Lluís Candel, ha presentat, iphone 7 case for sale hui, les línies bàsiques del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Carcaixent document en el que es recullen les estratègies de futur en matèria de mobilitat, amb el foment de models de desplaçament més sostenibles, cheap iphone 8 case la cohesió social i la defensa del medi ambient. iphone 8 case outlet L’acte ha comptat amb presència d’Arcadi España, cheap iphone xs case online conseller de Política Territorial, outlet iphone 8 case Obres Públiques i Mobilitat qui ha recordat que el futur de les ciutats passa per l’aposta decidida de les administracions per la mobilitat amb l’objectiu de guanyar espai per a les persones de forma ordenada i sostenible.