El Nítida Alzira aconseguix el primer triomf davant el Santiago Futsal (2-4)

0
452
El Nítida en el pavelló Santa Isabel de Santiago
Els jugadors alzirenys celebrant un dels gols

El Nítida Alzira ha sumat esta vesprada la primera victòria en 2ª divisió al derrotar en terrer galegues al Santiago Futsal (2-4) en un brillant encontre dels alumnes de Braulio Correal. Al descans ja guanyaven els alzirenys per 1-2, amb gols de Gabri Pastor, que feia l’empat en el minut 13 i de Xusi en el 14.

En el segon temps amplià la distància en el marcador Pau Bellés en el minut 24, retallava diferències el conjunt de la capital gallega en el 31, però Rafa Ara en el 34 aconseguia un gran i important gol que ha sentenciat l’encontre.

El Nítida es desplaçà a Santiago de Compostela amb els següents jugadors:

Álvaro Llopis (P), Xusi, Luis Moreno, Molo, Nacho García, Carreras, Pau Bellés, Carlos Gil (P), Rafa Ara, Xavi López, Gonzalo Castejón i Gabri Pastor