El MIM de Sueca s’acomiada amb l’estrena de Bola de l’Horta Teatre

0
280
Imatge de l'espectacle "Bola"

El MIM acomiada demà la seua 30 edició amb l’estrena absoluta de Bola de L’Horta Teatre i l’humor irreverent de Yllana

  Tres dècades ininterrompudes amb el millor teatre gestual de l’escena local, nacional i internacional Després de quatre intenses jornades repletes de gestos escènics, la Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM) conclou demà la celebració de la seua 30 aniversari amb l’estrena absoluta de Bola, dels valencians L’Horta Teatre, i l’exhibició de l’últim treball de Yllana, Gag Movie.   L’Horta Teatre es una és una de les formacions teatrals més veteranes de la nostra comunitat. iphone 7 case for sale Al llarg de quatre dècades ha produït més de 40 espectacles destinats al públic infantil i adult, reconeguts amb diversos premis. cheap iphone xr case online Bola, l’estrena absoluta de la qual acull demà diumenge el MIM en el Casal Jove, és una proposta per a la primera infància (0-3 anys) que pren com a punt de partida i inspiració els jocs de construcció que tan bé coneix el públic xicotet. Forma, color i llum són les principals ferramentes d’aquesta creació que tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten. Pau i Gloria viuen en un món de línies rectes on el color és només primari. De sobte els sorprén l’aparició de Bola. Junts descobriran la diferència i davant ells apareixeran infinites possibilitats de joc. cheap iphone xr case outlet     Trobada del seté art amb el teatre   La creativitat i l’enginy d’Yllana tornen al MIM amb la seua última producció, Gag Movie. iphone 8 case outlet uk Una frenètica història de quatre personatges atrapats en el temps i en els confines estrets d’un sol fotograma. Una singular troupe de cineastes irromprà en l’escenari del Bernat i Baldoví per a emprendre un divertidíssim viatge amb els espectadors per alguns dels moments més iconogràfics del seté art. Amb humor i enginy, no solament mostraran en directe al públic com és el cinema, sinó com es fa, com es viu i, sobretot, com es gaudeix. cheap iphone 8 case En Gag Movie, el seté art es troba amb el teatre per a formar junts el huité art, o potser el nové, o el dècim… qui sap. outlet iphone xr case online Però siga com siga el número, és un art divertit i vertiginós que passarà per davant dels nostres ulls a més de 300 fotogrames per segon.