Claudia Dolz nomenada Fallera Major Infantil d’Alzira

0
688
Claudia junt l'alcalde, el president de la JLF i els seues pares durant el nomenament

Claudia amb la seua desbordant simpatia
Claudia Dolz amb el president i la directiva de la JLF
La FMI amb la seua cort
La xiqueta de la comissió El Parc, outlet iphone xs case Claudia Dolz, outlet iphone xs case ha sigut nomenada hui Fallera Major Infantil d’Alzira, per a l’exercici 2019-20, cheap iphone xr case outlet en un emotiu acte celebrat al seu domicili presidit per l’alcalde de la ciutat Diego Gómez. El discurs de la simpatìca i graciosa Claudia ha estat molt aplaudit per tots els presents. També han assistit el president de la JLF Jaume Bohigues, el responsable de Festes, cheap iphone xs case outlet Xavi Pérez, el regidor d’Esports i Serveis Públics, cheap iphone 7 case online Fernando Pascual, iphone 7 case for sale els regidors, José Andrés Hernández i Clara Aledón, a més de les falleretes de la cort,