Alzira va viure una Nit Violeta contra la violència masclista

0
286
Manifestants en la Nit Violeta alzirenya

Prop de 300 persones participaren anit a Alzira en l’acció d’Emergència Feminista, convocada per distintes organitzacions locals i comarcals, per a protestar contra la violència de génere. Els manifestants es concentrare a la Plaça Major, on es va llegir un manifest i, tot seguit, recorregueren, moltes d’ells amb farolets lila, el centre de la ciutat per culminar davant l’Ajuntament. iphone 7 case for sale Un miler de dones assassinades Cada dia, perquè no hi ha cap que pugam estar sense por a que ens maten, a que ens agredeixin, a que ens insulten, a que ens violen, etc., etc. Des de que hi ha estadístiques, més de 1000 dones han sigut assassinades, pel simple fet de ser-ho. iphone 7 case outlet uk

Enguany, i anys anteriors, ja han perdut la vida moltíssimes dones. iphone 8 case for sale I també xiquetes i xiquets a mans del #TerrorismeMasclista. cheap iphone xs case outlet Dones i criatures que tenien un gran futur per davant. iphone 7 case outlet El masclisme mata!! També les criatures que han tingut que presenciar i/o patir l,assassinat de la seua mare tindran eixa imatge per a tota la seua vida, una vida que ja no serà la mateixa. cheap iphone 7 case outlet El Pacte contra la violència masclista necessita estar viu i amb accions concretes, directes…, eixes que han de fer que la societat entenga que les dones no som cap propietat, que els #DretsDeLesDones són #DretsHumans. Volem anar sense por pels carrers. iphone xs case outlet Volem ser persones amb tots els drets «REALS», no sols que estiguen en un paper. #AlcemLesVeusContraLesViolènciesMasclistes I cridem *SOS* Ens trobem en una estat d’emergència. Este divendres, 20 de setembre, a pas ferm i cap endavant, il·luminem de violeta els carrers de la nostra ciutat, Alzira.