Raquel: «Laura sempre ha volgut anarse,n amb sa mare a Carlet»

0
252

Laura va eixir dilluns de casa en direcció a l’IES Josep M. Parra i encara no ha aparegut
La Guàrdia Civil busca en Carlet, a l’entorn de sa mare, a Laura Fortuna Cabrera, la menor que va desaparèixer el passat dilluns, en eixir de sa casa en Alzira, en direcció a l’IES Josep Maria Parra on cursa 3er d’ESO. Les seues companyes de l’institut asseguraren que Laura no va arribar a classe. iphone xr case for sale «Sempre ha volgut anars,en amb sa mare que viu a Carlet, perquè allí feia el que volia, va estar tot un curs sense entrar en les aules, mentre açí té que estudiar i complir unes normes», segons ha manifestat a Raquel a Riberaexpress, la germana de son pare, que viu en Alzira i a la que la Generalitat atorgà la custòdia de la xiqueta, fa dos anys. iphone 8 case outlet Amb la foto de son pare Laura va eixir el dilluns de casa, a les 7:30 h, «amb el DNI i una foto de son pare que va morir fa 5 anys», comenta Raquel, convençuda que estarà amb sa mare a Carlet. iphone xs case outlet uk Fa dos setmanes, la menor desapareguda, no va tornar de casa del seu iaio, on va els divendres, «va passar la nit en la vivenda de sa mare, on la va trobar la Guàrdia Civil el dissabte arran la meua denuncia», explica la tia de la xiqueta. Quan la Generalitat va concedir-li la custòdia, va establir un règim de visites amb caps de setmana alterns per a sa mare, però fa 15 dies no li corresponia. cheap iphone xs case outlet Raquel es troba «intranquila» perquè ja fa quatre dies que no ha donat senyals, però està «convençuda que sa mare la té amagada en algun lloc de Carlet». cheap iphone xr case online Encara que hui mateix ha parlat amb ella i «m’ha contestat molt tranquila que allí no està». Renuncia a la custòdia Ella insistix en que «Laura no s’ha acoplat en dos anys a una vida normal», convivint amb sa tia i dos cosines, «ella preferix fer la vida molt especial que feia allí, fent el que volia i sense anar a estudiar». Raquel es planteja, molt seriosament, renunciar a la custòdia de la seua neboda davant els nombrosos problemes que li causa.