L’Ajuntament de l’Alcúdia guanya el tercer premi de Mobilitat Sostenible

0
107
L'alcalde Andreu Salom amb el conseller Arcadi España
  • L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, ha rebut el reconeixement de mans del Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.
  • La Conselleria premia l’Alcúdia per segona vegada en les 4 edicions dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Els IV Premis de la Setmana de la Mobilitat- Comunitat Valenciana 2019 (SEM-cv) s’han atorgat este matí, dins la Jornada Valenciana per la Mobilitat Sostenible, celebrada a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, amb la presencia del conseller Arcadi España i la directora general d’Obres Públiques, Transporrts i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, qui ha presentat un llibre digital dels premis SEMcv, amb tots els projecrtes pemiats en eles edicions de 2016, 1017 i 2018. cheap iphone 8 case L’Ajuntament de l’Alcúdia ha obtés el tercer premi de municipis menors de 20.000 habitants, pel seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). iphone xs case outlet La redacció de l’actual pla ha estat a càrrec de siete arquitectura más ingeniería, grup que ha presentat la candidatura del PMUS de l’Alcúdia a estos premis. outlet iphone xs case online Cal dir que l’actual pla s’ha fet a partir de la revisió i actualització del document ‘L’Alcúdia: Cap a una mobilitat sostenible’ redactat per OTM Consultors l’any 2005 per a l’Ajuntament de l’Alcúdia i es presenta com una oportunitat per a reflexionar sobre el model urbà desitjat per al municipi i definir estratègies de futur d’acord a este nou model. outlet iphone xs case online A més ha servit per a contextualitzar les diferents iniciatives i mesures ja empreses per l’Ajuntament en els darrers anys en relació a prioritzar la mobilitat a peu i amb bicicleta i reduir el trànsit motoritzat. outlet iphone 7 case online El Pla de Mobilitat té un enfocament integrat i una visió estratègica a curt, mitjà i llarg termini, per tal de poder disposar d’un document de planificació estratègica en matèria de mobilitat urbana i espai públic.