Estrena absoluta de Cirque Inextremiste al MIM de Sueca

0
372
L'espectacler Extension de Cirque Inextremiste

La Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM) inicia demà la seua tercera jornada amb un muntatge inèdit en l’estat espanyol, tres estrenes en terres valencianes i una àmplia programació marcada pels espectacles de carrer que prendran les places i carrers de la ciutat.   Entre els plats forts del 30 aniversari del festival destaca l’estrena absoluta en l’estat espanyol d’Extension, amb el qual la companyia francesa Cirque Inextremiste desembarcarà demà divendres en el Poliesportiu Cobert de Sueca amb un espectacle extrem i poètic que compleix amb una de les exigències del circ: la cerca del més difícil encara. iphone xr case on sales L’artista Rémi Lecoq perd la seua cadira de rodes per a reaparéixer en escena al comandament d’una excavadora com una extensió del seu cos. iphone 8 case for sale La seua paraplegia donarà pas a l’acròbata àgil i mecànic, l’ésser humà més poderós en aquest desafiador treball. iphone 8 case outlet   El polifacètic Guillem Albà ens farà reflexionar per la seua part en Calma sobre les presses amb un xou replet d’humor i desvaris que arriba demà per primera vegada a la nostra comunitat en el teatre Bernat i Baldoví. Un espectacle divertit per a detindre’ns una estona i qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital: si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, si volem seguir així o volem canviar-ho.   Muntatges multidisciplinaris prendran el carrer Els carrers i places de Sueca acolliran demà una àmplia varietat de propostes escèniques. Per primera vegada a la Comunitat Valenciana, el públic podrà gaudir de Sómente, espectacle poètic sobre la fragilitat humana i la soledat en les grans ciutats en el qual la comunicació entre l’actor i el públic es forja a través del llenguatge emocional del cos i el poder universal del gest. iphone 7 case for sale Un espectacle que partirà de la Plaça Rosanes, executat pel Teatre Só, companyia portuguesa amb seu a Berlín que desenvolupa muntatges que aprofundeixen en els estigmes socials mitjançant el circ, la màscara, el teatre físic i les arts visuals.   La Plaça de l’Ajuntament serà el punt de partida o l’amfiteatre a l’aire lliure de diversos muntatges com Avec le temps… amb el qual la ballarina francesa Claire Ducreux torna al MIM al costat del coreògraf Toni Mira amb una proposta en el qual el temps transcorre entre rutines i records, ballant entre la tristesa i l’alegria, per a acompanyar la ceguesa d’un dels seus personatges. Des de la mateixa plaça partiran dues propostes itinerants carregades de poesia visual. iphone xs case outlet uk En Volat, la ballarina Pepa Cases convida a reflexionar a través de la dansa i el teatre sobre les necessitats, les aparences i un impuls a la recerca d’allò essencial. I La Processó va per dins, dirigit per Laia Alsina, és l’espectacle resultat d’un taller en el qual la dona es torna protagonista de l’acció. cheap iphone 8 case online La Plaça de l’Ajuntament també acollirà la instal·lació Canviar de cara, de Lîla Jocs Reciclats, que pren diversos objectes quotidians per a reconvertir-los en estructures que poden ser al mateix temps rostres divertits, tendres robots o el que vulga veure l’espectador. cheap iphone 7 case Un exercici de reciclatge que estimula la imaginació i convida a experimentar als més xicotets.   Una àmplia i variada programació a la qual se sumarà l’acció itinerant de la companyia castellonenca La Fam, que els seus integrants prendran la ciutat amb les seues motos gegants per a custodiar el gran pastís del 30 aniversari del MIM. Un espectacle itinerant que culminarà en la Plaça Sant Pere.