Un musical, dossers i una tamborada entre la programació de la Trobada de Confraries d’Alzira

0
289

La Comissió de Joventut de la JHHCC presenta la programació del JOHC Alzira 2019 (Alzira, 18-09-2019).- Els joves confrares de la Junta de Germandats i Confraries (JHHCC) han presentat la programació de la VII Trobada Nacional de Joves de Germandats i Confraries (JOHC) que tindrà lloc a Alzira els dies 24, iphone 7 case outlet uk 25, 26 i 27 d’octubre. iphone 7 case on sales Entre les activitats previstes estan una processó on eixiran als carrers els passos processionals i els confrares alzireyns, cheap iphone 8 case online dues ponències; una paella gegant; una fira confrare on els participants podran mostrar les seues diferents Setmanes Santes en els seus estands; una peregrinació i ofrena en el Santuari als patrons de la ciutat; la representació del musical “Jesucrist Superstar”; la visita a diferents Dossers; una Exaltació del Tambor i el Bombo, iphone 8 case for sale així com diferents actes litúrgics. iphone xs case outlet Joves vinguts de tota Espanya es donaran cita a Alzira, outlet iphone xs case online que serà capital nacional del món confrare l’últim cap de setmana d’octubre. iphone xr case for sale El JOHC finalitzarà amb la proclamació de la nova seu que albergarà la seua huitena edició,