Una exposició recordarà la última edició d’Art al Carrer d’Alzira

0
426
L'artista local Maria Belda en un dels espectacles d'Art al Carrer de 2018

Una exposició relacionada amb la tercera edició, obrirà el pròxim dilluns, a la Casa de la Cultura, les activitats al voltant del IV festival Art al Carrer, que tindrà lloc als carrers i places d’Alzira els dies 27 i 28 de setembre. La mostra, oberta al llarg de tota la setmana, recollirà una selecció de fotografies, cartells, cheap iphone 8 case online pintures i objectes relacionades amb l’edició de 2018 que va tindre un gran éxit de públic, tot i ser la primera vegada que no coincidia amb altres events festius. Concurs i alegoria La regidoria de Cultura que dirigix, Alfred Aranda, ha convocat, cheap iphone xr case outlet enguany per primera vegada, un Concurs de Fotografia en Instagram d’Art al Carrer 2019. I demà dimecres començarà el mural previst a l’entrada d’Alzira de la CV-41, iphone 8 case for sale al pont de Xàtiva, en el que l’artista xilé, Álvaro, pintarà «una colorista alegoria sobre Alzira i el riu Xúquer, cheap iphone xr case outlet per dignificar este accés a la ciutat», cheap iphone xr case segons Aranda, iphone 8 case outlet a més d’ajardinar els voltants.