El Nítida Alzira debuta hui en 2ª divisió al Palau d’Esports davant l’Elx

0
428
La plantilla del Nítida Alzira preparada per a donar la talla en 2ª

«És un moment històric» manifesta l’entrenador Braulio Correal» poques hores abans del debut del Nítida Alzira davant l’Irefrank Elx, esta vesprada al Palau Municipal d’Esports a partir de les 19 h. Correal assenyala que l’objectiu no és altre que «la permanència», donat que l’equip «es troba en fase de construcció i ha d’adaptar-se a la nova categoria». En el bon camí El tènic alzireny es mostra, tot i això, optimista, «estem en el bon camí, les incorporacions s’han adaptat perfectament i hem fet una bona pretemporada, amb treball físic, tàctic i amb partits exigents».

Respecte al rival, valor la seua «experiència en la Lliga Nacional», un Elx que, també lluita per la permanència, després que pasada temporada patira per a no baixar. El conjunt franjiverd està entrenat per Juan Carlos Guillamón, nou tècnic que ha incorporat a cinc nous jugadors, que afronta la temporada amb l’objectiu de «no patir».