La Ribera ha canviat esta nit l’avís Roig pel Groc

0
369
Avís groc a partir d'esta mateixa nit

AEMET canvia esta nit l’avís roig de les últimes 24 hores pel Groc el que suposa una millora ostensible de l’oratge al llarg del dissabte i sobre tot del diumenge. iphone 8 case outlet uk Les pluges a la Ribera han sigut en general beneficioses en ser prou inferior a les de comarques veïnes que han patit de valent la gota freda que s’ha cobra quatre víctimes i quantiosos danys materials. outlet iphone 8 case Precipitacions A la comarca les precipitacions s’han repartit, prou equitativament, durant les últimes 48 hores; els màims registres s’han contabilitzat a Càrcer, Rafelguaraf i Sumacàrcer i a l’estació de la Casella que han fregat els 120 l/m2. iphone xs case outlet uk Li han seguit amb 94 l/m2 en la Murta i a l’estació Mulata-Alzicoop situada, esta última, a l’oest del terme d’Alzira, mentre en la nova de l’Alquenència s’han arreplegat un total de 85 l/m2. outlet iphone 8 case online Mentre Cullera, Sollana i La Barraca d’Aigües Vives han sumat més de 60 i a Sueca s’han quedat en 45 l/m2. cheap iphone xr case outlet Previsió d’Inforatge Tot i que la situació tendirà a anar perdent força de manera progressiva, el dia encara presentarà un aspecte gris, apagat… iphone xr case on sales amb abundant nuvolositat i pluges que podran aparèixer per qualsevol punt la primera meitat del dia però que, per la zona del sud de València i nord d’Alacant tendiran a ser més persistents i fins i tot, localment fortes. De vesprada la situació anirà millorant llevat d’este sector que seria l’última zona on les pluges tardarien més en retirar-se.