Rafelguaraf i la Casella superen els 85 l/m2 a la comarca

0
107
Imatge d'un parc d'Alzira

La gota freda està sent, fins ara, beneficiosa per a la comarca de la Ribera que patia una greu sequera des de les últimes pluges intenses caigudes el passat mes d’abril. Les precipitacions s’han repartit prou equitativament, iphone xr case on sales entre la nit d’ahir i el dia de hui, outlet iphone xr case fins les 15 hores, cheap iphone xr case outlet fet que propicia que els claveguerams dels pobles i la reseca terra dels termes absorbixquen sense problemes la benvinguda aigua. El registre més important s’ha produït a Rafelguaraf amb una pluja acumulada de 87 l/m2, outlet iphone xs case seguit per l’estació de la Casella amb 85 i Sumacàrcer amb 82 l/m2. cheap iphone 7 case Per davall dels 80, cal destacar els 76,5 l/m2 de La Barraca d’Aigües Vives, cheap iphone xr case els 64,5 de la Murta, iphone 8 case for sale els 57 d’Alzira (estació l’Alquenència) i Sollana,