Bravo anuncia en les Corts la construcció del Palau de Justícia d’Alzira

0
92
La consellera de Justícia amb l'alcalde Diego Gómez en Alzira

Gabriela Bravo ha reivindicat, hui, un gran Pacte per la Justícia estatal atés que la democràcia espanyola «té pendent un deute amb la Justícia posat que és l’únic servei públic essencial en el qual no s’ha abordat una reforma en profunditat» ja que «seguim amb un model judicial obsolet, que va ser dissenyat a la fi del segle XIX». outlet iphone 8 case online Aquesta estructura arcaica, segons la consellera, «llastra l’acció de les set comunitats autònomes que tenim competències en matèria de Justícia» amb el que les iniciatives i projectes de la Conselleria de Justícia que es posaran en marxa durant els pròxims quatre anys «redundaran en una Justícia valenciana millor, però no en la millor». No obstant això, Gabriela Bravo ha anunciat que, malgrat aqueixes dificultats, aquesta legislatura es completarà el Pla d’Infraestructures Judicials que suposarà la construcció de nous jutjats a Alzira, Alacant la Vila Joiosa, Llíria, Gandia, Oriola, Xàtiva i Torrent, els projectes dels quals d’obra estan ara mateix en licitació o redacció. A això, cal sumar altres dos nous palaus de justícia a Sagunt i Villena, i també es durà a terme tant la rehabilitació integral dels jutjats d’Ontinyent, Vinaròs i Torrevella com la de l’edifici de la Real Casa de la Duana, seu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. outlet iphone 8 case online La consellera també ha assegurat que en aquesta legislatura «exigiré al Ministeri de Justícia la creació de 40 noves unitats judicials, 10 cada any fins a 2022, perquè la Comunitat Valenciana necessita ampliar la seua planta judicial». cheap iphone 8 case outlet I aquesta reclamació «la fem hui, la farem demà i la farem fins que l’aconseguim, governe qui governe», ha dit. iphone xs case outlet uk Torn d’ofici Segons Gabriela Bravo, «tampoc oblidarem al Torn d’Ofici d’Advocats i Procuradors que, una vegada que han recuperat unes retribucions dignes en aquesta legislatura, veuran com en 2020 seran els millor pagats de totes les comunitats autònomes quan revisem els mòduls i bases de compensació econòmica. cheap iphone 8 case online Per a la consellera Bravo «aquestes iniciatives, demostren que aquest Consell cree en la dimensió social de la justícia».