Alzira tanca els centres escolars i les instal.lacions esportives

0
457
Mares i pares a les portes del Ceip Tirant lo Blanc d'Alzira

ALERTA ROJA PER RISC DE FORTES PLUGES   La crescuda del Canyoles a l’Albaida, que ha desbordat en Alberic, ha arribat a Alzira cap a les 17 hores. outlet iphone xs case online Tot i la quantitat d’aigua i canyes que porta la crescuda, el riu a hores d’ara està evacuant amb normalitat i no presenta cap problema per a la població. cheap iphone 8 case outlet No hi ha cap camí, carretera o accés tallat a Alzira i els barrancs no presenten cap incidència. iphone 8 case outlet uk Tot i això demanem prudència en els desplaçaments. iphone 8 case for sale   AEMET té previst activar el nivell roig per pluges intenses a Alzira a partir de les 6:00 hores de la matinada, per la qual cosa poden donar-se episodis de fortes pluges. outlet iphone 7 case   A l’igual que ahir, els models meteorològics ens situen en el límit de la zona conflictiva. cheap iphone xs case online No obstant, vista la inestabilitat de la predicció i l’aigua acumulada en el riu de les precipitacions caigudes en la Costera i la Vall d’Albaida, SE SUSPÉN L’ACTIVITAT LECTIVA A TOTS ELS CENTRES DE LA LOCALITAT. També se suspén tota l’activitat de les instal·lacions esportives municipals.   S’insistix a la ciutadania que continúe pendent de l’estat de l’emergència i procure estar informada de l’evolució de la situació pels mitjans de comunicació oficials: butlletins informatius d’Alzira Ràdio i les xarxes socials municipals (facebook, twitter i Instagram) o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. cheap iphone 8 case En tot cas sempre podeu cridar a la Polícia Local 962455233.   Es mantenen les següents:   RECOMANACIONS D’URGÈNCIA:

  • Retira els vehicles de les zones que puguen inundar-se i allunya’t de les riberes dels rius i barrancs.
  • Revisa la teua vivenda, neteja les baixants i canalitzacions.
  • No propagues rumors o notícies exagerades de danys.
  • Les empreses i comerços han de prendre les mesures d’informació als seus treballadors i treballadores i de precaució davant d’este episodi de pluges.
  • Se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè actuen amb la major prudència, en els casos que la situació ho requerisca.