Alzira pelegrina al pont de Ferro i al nou balcó del Xúquer

0
164
Una veïna d'Alzira mirant la brutícia que arrossega el riu des del nou balcó del Xúquer

Dos alzirenys comproven l’increment del cabal en el pont de Ferro
El desbordament del Xúquer per Alberic inundant els camps colindants ha provocat un considerable augment del cabal esta vesprada al seu pas per Alzira i per tant la tradicional pelegrinació de nombrosos veïns al centenari pont de Ferro, cheap iphone 7 case online i també al nou balcó del Xúquer que s’estrena així per a la ciutat. cheap iphone 8 case outlet El riu baixa amb molta brutícia, epsecialment canyes, branques i algun que altre tronc, que arrossega des de la confluència amb l’Escalona, al terme d’Alberic després de recòrrer nombrosos camps i horts. iphone xs case on sales Brutícia que es dirigeix cap a la desembocadura de Cullera, després de passar pels termes d’Algemesí, iphone 8 case outlet uk Albalat, iphone 8 case outlet uk Riola,