L’EPA d’Alzira oferix cursos de valencià de tots els nivells

0
164
Alumnes de l'EPA Enric Valor

El Centre de Formació de Persones Adultes oferix cursos de preparació de tots els nivells de valencià

  • Es podrà certificar directament l’A2 amb un curs
  • Fins al 16 de setembre està obert el termini per al B2 i C2 de la JQCV

Alzira, 10 de setembre de 2019. – Des del passat 2 de setembre, i fins dilluns que ve, dia 16 de setembre, està obert el termini per a matricular-se a les proves per a l’obtenció de certificats oficials administratius de Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià – JQCV nivells B2 i C2. cheap iphone 7 case online Els interessats han de fer la inscripció telemática a http://www.gva.es/va/proc281 L’Ajuntament d’Alzira mitjançant, el Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira, oferix la preparació de cursos de valencià de tots els nivells, des de l’A1 fins al C2. A més, una de les novetats és que, des de fa dos cursos acadèmics, el centre està autoritzat per la Conselleria d’Educació a certificar el nivell A1 de valencià als alumnes matriculats al centre i que complisquen els requisits d’assistència a classe d’un mínim de 60 hores i superació de les diferents competències impartides. El certificat de nivell A1 acredita un domini molt bàsic d’ús de la llengua, que permet atendre les necessitats comunicatives més elementals en situacions molt quotidianes. cheap iphone xr case outlet Les diferents competències que s’avaluen són les següents:

  • Comprensió oral
  • Comprensió escrita
  • Expressió i interacció orals
  • Expressió i interacció escrites
  • Estructures lingüístiques

Les classes començaran a partir del proper dimarts dia 16 de setembre. cheap iphone 8 case Per a més informació cal consultar el web del centre o telefonar al 962458039, 962458035.   Formació en línia El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ofereix els cursos massius en línia en obert (MOOC) per a la preparació del nivell B2 (Intermedi) de valencià i del nivell C2 (Superior) de valencià, en mode síncron, a través de la plataforma UPV[X].   Estos cursos s’adrecen a qualsevol persona que vullga preparar-se les proves de valencià del nivell B2 (Intermedi) i del nivell C2 (Superior) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de la UPV o de qualsevol altra institució. outlet iphone xs case Si voleu més informació sobre les proves de valencià, consulteu este enllaç: Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià Els cursos s’anomenen respectivament Preparació del nivell B2 (Intermedi) de Valencià i Preparació del nivell C2 (Superior) de Valencià, i consten d’una selecció de continguts d’ortografia, morfosintaxi i lèxic propis d’estos nivells que solen presentar alguns dubtes en l’ús habitual de la llengua. L’alumnat comença els cursos quan ho desitja i els seguix al seu ritme. iphone 8 case on sales Tots els continguts estan oberts, inclosos els exàmens de cada unitat i l’examen final del curs. iphone 8 case outlet L’equip docent dinamitzarà els fòrums, des del 16 de setembre fins a l’11 de novembre. En acabar el curs, este passarà a mode autònom.