La Policia Local d’Alzira deté a un home que va traure un arma forcejant amb altre

0
337
L'arma requisada

  Ahir a les 16 hores la Policia Local d’Alzira acudia a un avís telefònic d’un ciutadà sobre una baralla al carrer Trafalgar. cheap iphone xs case Posteriorment el 112 també va traslladar l’avís. cheap iphone xs case outlet Els fets relatats denuncien que dos homes es trobaven discutint al carrer i en un moment donat un d’ells va traure una arma i després d’un forcejament l’altre li la va arravatar i la va llençar per damunt de la teulada. cheap iphone 8 case outlet En arribar, la Policia Local va trobar els dos homes al carrer. iphone xr case on sales Els agents van pujar a la teulada de la casa i trobaren la citada pistola marca Valtro, model 85 combat, un carregador amb tres cartutxos i un més detonat en la recàmera, que segons van declarar, es va disparar de manera accidental mentre forcejaven. cheap iphone 8 case Després de fer les comprovacions oportunes s’ha pogut determinar que es tractava d’una arma simulada. iphone 7 case on sales La Policia va entrevistar les parts implicades, així com un testimoni dels fets que es trobava al carrer i després van detindre l‘home que va traure l’arma, natural d’Alzira.