La rehabilitació impulsa la demanda de llicències d’obres a Cullera

0
96

  L’ajuntament incrementa un 112 % la recaptació després de reactivar-se el sector   La reactivació del sector de la construcció després dels anys durs de la crisi es trasllada directament a les llicències d’obra municipals. iphone xr case outlet uk En el cas de Cullera, en el que va d’any el consistori ha incrementat en un 112 % la recaptació per este concepte.   Si l’agost de 2018 s’havien ingressat 122.000 euros, en el mateix mes d’enguany la xifra va augmentar fins als 259.000 euros, segons les dades de la regidoria d’Hisenda, dirigida per Juan Vicente Armengot. iphone 8 case outlet   Armengot explica que la pujada es deu sobretot a les rehabilitacions d’habitatges. iphone xs case for sale «S’han demanat moltes llicències per a rehabilitar façanes, especialment, i això ha incrementat substancialment el nombre de llicències municipals», apunta.   Per al responsable d’Hisenda es detecta un canvi de tendència respecte als anys de la bambolla immobiliària, ja que «l’habitatge nou és residual mentre que la gent està apostant més per la rehabilitació».   Els càlculs del responsable d’Hisenda són que a la fi d’any s’haja aconseguit una de les millors recaptacions per llicències d’obra des del començament de la crisi.   «No podem dir que hàgem tornat a la situació gens desitjable de la bambolla, però estem en un nou període que res té a vore amb la dura crisi que patim des de 2008».   Lluny queden les recaptacions dels anys de vaques grosses. iphone xs case on sales Només en 2006 l’ajuntament cullerenc va arribar a ingressar més d’1,4 milions d’euros. iphone 8 case outlet A partir d’eixe exercici, les llicències van anar caient fins al seu mínim en 2013 quan solament es van ingressar 104.000 euros. outlet iphone xr case online   Grans inversions   Els ingressos d’enguany també s’han vist incrementats gràcies a grans inversions com per exemple la reforma completa d’una gran superfície de la localitat, la qual cosa ha suposat una important injecció de diners a les arques municipals, encara que fins i tot sense esta actuació sol les llicències de la rehabilitació continuarien mantenint en els nivells més alts la recaptació per llicències d’obra.