Alzicoop invertirà 1,8 milions per comercialitzar caquis si els socis ho aproven

0
489
El president d'Alzicoop Paco Clari en un camp de caquis d'Alzira

Els directius de la cooperativa Alzicoop sometran a l’aprovació dels socis una inversió d’1,8 milions d’euros en maquinària per poder comercialitzar la producció de caquis en les seues instal.lacions d’Alzira. iphone xs case outlet uk L’assemblea està convocada per a demà dimecres, a les 20 hores, a la Casa de la Cultura. iphone 8 case on sales La iniciativa d’esta cooperativa hortofrutícola està basada en la proposta que ha fet Anecoop a totes les cooperatives que produisquen més de 4 milions de quilos. iphone 8 case outlet uk La d’Alzira produirà, enguany, al voltant de 5 milions i per a la campanya 2020-21 en la que començaria la comercialització, «té previst produir entre 6 i 7 milions de quilos», segons ha manifestat a Riberaexpress el president d’Alzicoop, Paco Clari. iphone xr case for sale Subvenció de la Unió Europea El pressupost, que tramitarà la conselleria d’Agricultura a la UE, serà subvencionat, amb el 50%, per fons europeus, mentre la cooperativa disposarà d’un periode d’amortització de 10 anys, explica Clari. iphone xr case outlet El termini per a la presentació del projecte, culmina el pròxim 15 de setembre, per això l’assemblea ha sigut convocada esta mateixa setmana, per tal de poder accedir a les ajudes que en esta matèria concedix la Unió Europea. outlet iphone 7 case online Al voltant de 800 socis, són els que compta la secció comercial de la cooperativa d’Alzira.