Aspanion rebrà els beneficis de la III Gala Solidària de la Música i el Ball d’Alzira

0
401
Presentació de la Gala a la seu de la JLF

L’acte comptà amb l’assistència de les Falleres Majors Mer Bohigues i Inés Brines
El pròxim divendres 13 de setembre el Gran Teatre d’Alzira acollirà la 3ª Gala Solidària de la Música i el Ball que es va presentar el passat divendres a la seu de la Junta Local Fallera. outlet iphone xr case Els assistents podran gaudir, gràcies a l’Escola Art i Dansa, del musical «La Bella i la Bèstia», el compte de fades clàssic francés, que narra la coneguda història i que representaran els alumnes d’esta escola en un mgnífic espectacle. iphone 7 case outlet La Junta Local Fallera ha previst que els beneficis d’esta gala solidària es destinen a ASPANION, l’associació que, des de fa més de 30 anys, realitza «una gran labor en ajuda dels xiquets malalts de càncer i les seues famílies». iphone xs case outlet uk Les entrades poden retirar-se a la seu de la JLF hui dilluns i demà dimarts d’11 a 12:30 hores. cheap iphone xs case outlet I en l’escola d’Art i Dansa, de dilluns fins dijous, de 18 a 19:30 h, a més de mitja hora abans de l’espectacle en les taquilles del Gran Teatre.