Cullera posa en marxa dos rutes escolars

0
146

La iniciativa municipal pretén conscienciar perquè s’utilitze menys el cotxe   Anar al col·le de forma sostenible a Cullera és ara més fàcil. iphone xs case outlet La inauguració del curs escolar 2019/2020 ha comportat la creació de dos camins escolars que recorren tota la població perquè l’alumnat dels centres educatius puga fer el trajecte de casa a l’escola a peu. iphone 7 case outlet   Es pretén així evitar l’ús de vehicles contaminants els quals, a més a més, solen generar problemes de congestió de trànsit en les hores d’entada i eixida a classe a les portes dels col·legis.   La iniciativa s’ha presentat este matí coincidint amb la tornada a l’escola. iphone 8 case for sale El projecte, que s’ha abordat de forma transversal des de les regidories d’Educació, Policia Local, Mobilitat Urbana Sostenible i Serveis Exteriors, s’unix al conjunt de mesures de mobilitat que s’han posat en marxa en el municipi en els últims temps amb l’objectiu de fomentar la sostenibilitat i reduir l’ús del vehicle privat.   Les rutes unixen els quatre col·legis públics de Cullera (Sant Antoni de la Mar, l’Escolaica, Doctor Alemany i CAES Sant Agustí) així com els tres concertats (Germans Maristes, La Milagrosa i la Immaculada Concepción). cheap iphone 7 case   En total, disposen d’un total de 18 punts de trobada on els més xicotets poden quedar per a anar plegats a classe. Concretament, es distribuïxen per la plaça Mongrell, 25 d’Abril, Andrés Piles, del Vall, la Diagonal del País Valencià, plaça de la Llibertat, Pati de l’Església, rambla de Sant Isidre, Agustí Bou, del Riu, València, Germán Sapiña, i Russafa.   Els itineraris s’han senyalitzat mitjançant uns pals amb forma de llapis i a més compten amb pictogrames serigrafiats al paviment per a guiar als més xicotets.   La intenció del consistori és que els més menuts siguen conscients que anar a classe pot fer-se de forma sostenible «sense la necessitat de recórrer al cotxe», segons explica la regidora d’Educació, Sílvia Roca. iphone xr case on sales «Tota la vida s’ha anat a escola a peu i és una sana costum que volem mantindre i fomentar», ha assenyalat.   Cullera se suma així a la xarxa de ciutats que han implementat esta mesura que conjumina educació i promoció dels valors ambientals. cheap iphone 8 case outlet   Inauguració del curs   El primer dia del nou curs ha servit perquè l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, haja visitat el CEIP Doctor Alemany.