La traca quilomètrica i el castell de focs d’artifici tanquen hui les Festes Majors de l’Alcúdia

0
244
La traca quilomètrica compta amb una gran participació

El darrer dia de festa comença a les 11 del matí, amb el Trasllat de la Imatge de la Mare de Déu de l’Oreto des de la seua capella a l’altar major del temple de Sant Andreu, que compta amb la participació dels Dansadors, la Colla La Rosca i la Filharmònica Alcudiana. A la 1 del migdia, iphone 7 case outlet i en acabar la missa major, iphone 7 case on sales pernocà i picaeta a la Plaça del País Valencià, iphone xr case outlet a càrrec de l’Associació Gent Major. A la 1.30 del migdia, des de la Plaça del País Valencià, recollida de la pregonera en passa carrer. iphone xr case outlet A les 2 del migdia, la regidora de Festes, Oreto Trescolí, l’alcalde de l’Alcúdia, iphone xs case outlet uk Andreu Salom i la pregonera d’aquest any Oreto Doménech Masià, prendran foc a la Traca Quilomètrica, que començarà a la plaça del País Valencià, seguirà per l’itinerari de costum, cheap iphone 8 case online i acabarà al col·legi Batallar on s’encendrà una monumental i tronadora mascletà. A les 8 de la vesprada, iphone xr case on sales processó de la venerada imatge de la mare de Déu de l’Oreto. En acabar, cap a les 10 de la nit, i per a acomiadar aquestes festes de 2019,