La Mare de Deú de l’Oreto entrarà esta vesprada a l’Alcúdia amb el permís de la pluja

0
254
Estos bous tornaran a conduir a la ciutat a la patrona de l'Alcúdia

A les 6:30 de la vesprada, de hui dissabte, a l’Hort de Manus arrancarà la tradicional Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto, amb la participació de tabaleters i dolçainers, Banderoles, Cabuts i Gegants, Vetes, Pastorets, Negrets, Carxofa, Tornejants i Dansadors, Arquets, Grups de Dansa, acompanyant el carro de bous amb la Mare de Déu de l’Oreto. outlet iphone 8 case Les banderoles de l’Entrà d’aquest any seran portades pels alumnes Clara Pérez Murillo, David Rodrigo Ortega, Nerea Martínez Gutiérrez i Sandra Pérez Tetuan, del col·legi Sant Andreu. outlet iphone 8 case El portador de la Mare de Déu encarregat de dur la imatge i custodiar-la a l’Hort de Manus i davallar-la del carro serà Agustí Machí i Puig. cheap iphone 7 case online Quan arribe la Mare de Déu a la plaça del País Valencià tindrà lloc l’Acte de Donació de la Imatge de la Verge al poble, amb els tradicionals parlaments escrits els 1955 per Innocenci Signes a càrrec de M. iphone 8 case outlet Teresa Torró Chisvert, que serà Maria; Andrés Madramany Vendrell, que farà de Peregrí i Agustí Torró Serrano, que serà Pregoner. cheap iphone xs case online A continuació, la imatge de la Mare de Déu serà traslladada per l’alcalde de l’Alcúdia i el rector de la parròquia a l’Església, on tindrà lloc l’ofrena i es cantaran els Gojos. Orquestra Montecarlo Nit de disfresses. cheap iphone xr case online A les 12 de la nit, a la Plaça Tirant lo Blanc, a l’última nit d’aquestes festes celebrarem la revetla més esperada, la de disfresses, amb la música de l’Orquestra Montecarlo. A les 2 de la matinada es farà el lliurament de premis a les millors disfresses. Totes les colles que vulguen optar a premi hauran de passar per la plaça Tirant lo Blanc entre la 1 i les 2 de la matinada.